OSB

OSB je engleska skraćenica za oriented strand board-ploče od uzdužno polagane iverice. OSB ploče su višeslojne ploče, koje se proizvode od dugačkih, uskih letvica, u predhodno definisanoj debljini i formi. Velike, dugačke iverice tretirane vrućim lepkom garantuju visok kvalitet bez rupa, pukotina i šupljina. Čvrstoća je upravo zbog dugačkih iverica veća nego kod drugih normalnih, ravnih ploča. Lepljenje i struktura iverice daju OSB-pločama karakterističan izgled nalik šperu.

Proizvodnja se obavlja na principu beskonačnog procesa i na najmodernijim mašinama. Upravljanje procesom omogućuje vrhunsku kontrolu kvaliteta kao i pridržavanje svih tehnoloških parametera potrebnih za ploče tipa OSB. OSB ploča ima veliku primenu u krovopokrivačkim radovima kao idealna podloga za postavljanje tegole. Koristi se i kao građevinska ploča u gradnji objekata, za unutrašnju gradnju i u proizvodnji nameštaja. Koristi se često i kao dekorativni element. OSB ploče primenjuju se i kao podovi kamp prikolica, podovi kontejnera korišćenih u građevinarstvu, industriji i poljoprivredi, pakovanje i palete, reklamne table, za baštensku upotrebu, zidne obloge i dr. Treba izbegavati direktan kontakt vlagootpornih OSB ploča sa tlom i vodom.

U ponudi imamo sledeće debljine Norbord Sterling OSB tabli:

11 x 1220 x 2440    Cena:  469 din/m2

18 x 1220 x 2440    Cena:  704 din/m2

AKCIJA, AKCIJA, AKCIJA traje do 30.04.2018 ili prodaje zaliha

9 x 1220 x 2440       Cena: 369 din/m2

15 x 1220 x 2440     Cena: 604 din/m2

SVE CENE SU SA PDV-om

 

Ugradnja

Prevoz

Informacije

Za sve dodatne informacije o proizvodima i uslugama koje Vam nudimo, molimo Vas da nas kontaktirate na email krovstil@gmail.com ili putem Kontakt stranice. Na sva pitanja ćemo odgovoriti u roku od jednog radnog dana ili kraće.